Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Már másfél évtizede tervezte „szabadulását” Harr
  2021-05-16 20:45:52, vasárnap
 
 





MÁR MÁSFÉL ÉVTIZEDE TERVEZTE ,,SZABADULÁSÁT" HARRY HERCEG


Ismét áll a bál a királyi családban, miután Harry herceg egy interjúban újra belerúgott a brit monarchiába.


A 36 éves sussexi herceg Dax Shepard amerikai színész internetes műsorának vendége volt, ahol másfél órát beszélgettek gyerekkorról, mentális problémákról, családról, és természetesen arról is szó esett, hogy miért költöztek ki feleségével, Meghan Markle-lel az Államokba.

"Vigyorogni és tűrni, ez volt a dolgom. A húszas éveim elején jöttem rá, hogy nem akarom ezt a munkát." Nem akarok itt lenni, nem akarom ezt csinálni. Nézd meg, hogy édesanyámmal is mi történt! Hogy állapodhatnék meg feleséggel és gyerekekkel, ha tudom, hogy a történelem megismétli majd önmagát? Láttam, mi folyik a háttérben, ismerem az üzleti modellt, és nem akarok ennek a része lenni - fakadt ki a műsorban a herceg, aki a királyi családban töltött életét egy állatkerthez és Jim Carrey Truman Show című filmjéhez hasonlította, melyben a főhős a tudta nélkül egy valóságshow főszereplője.



A sussexi herceg úgy érzi, a szigorú neveltetés miatt szenvedett, de nem tért ki a részletekre az interjúban - AFP





Nevelésben a hiba

Harry szerint a probléma a királyi családban megszokott szigorú neveltetésre vezethető vissza, ami miatt ,,öröklődik a családban a fájdalom".

- Nem hibáztatok senkit. Nem akarok ujjal mutogatni senkire, de ami a neveltetést illeti, sok fájdalmat kellett megtapasztalnom amiatt, hogy apám is hasonlóan szenvedett. "Meg kellett törnöm ezt a kört, hogy ne adjam tovább a fájdalmat a gyerekeimnek" - mondta Harry, aki nem az apját, Károly herceget hibáztatja, hiszen ő is ugyanilyen neveltetést kapott. - Sokáig nem láttam az összefüggést, aztán összeraktam. Úgy bánt velem, ahogy vele bántak.

Terápiára járt

A gyerekkori traumákat Harry a húszas évei elején bulizásba fojtotta, csak azután jött rá, hogy szakember segítségére van szüksége, miután 2016-ban megismerkedett Meghannal. Az ő javaslatára ment el terápiára, ami rádöbbentette, hogy ha változtatni akar az életén, kezébe kell vennie az irányítást.

- A terápia felnyitotta a szemem. Kihúztam a fejem a homokból, és rájöttem, hogy abba kell hagynom a panaszkodást, és nem csak gondolkodni azon, hogy min változtatnék, hanem cselekedni, mert másképp nem szabadulok - mondta Harry, hozzátéve, hogy sokkal felszabadultabbnak érzi magát kaliforniai otthonukban, ahol már második gyermekük születésére készülnek.

"Mióta itt élünk, fellélegezhetek, akárcsak a feleségem, sokkal szabadabban járhatunk-kelhetünk." A kisfiamat, Archie-t is belerakhatom az ülésbe és elvihetem biciklizni, korábban erre nem lett volna lehetőségem.



Harry állítása szerint eddig a monarchia rabja volt, a rossz nyelvek szerint most pedig Meghané - AFP





Felháborodott a palota

A királyi család hivatalosan egyelőre nem reagált Harry interjújára, de a Daily Mail megszólaltatott udvari forrásokat, akik nincsenek elragadtatva a herceg szavaitól.

"Abból csinálnak karriert, hogy a régi munkáikról beszélnek. Ez nem segít sokat. Ráadásul soha, semmi sem az ő hibájukból történik" - vélekedett egy bennfentes.


Link



Harry herceg egyre jobban eltávolodik a családjától - már apjával is megromlott a kapcsolata

Link











 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: megtapasztalnom, fellélegezhetek, megszólaltatott, megismerkedett, természetesen, állapodhatnék, rádöbbentette, felháborodott, belerakhatom, főszereplője, gyerekkorról, panaszkodást, változtatnék, problémákról, szabadulását, beszélgettek, összefüggést, hasonlította, elragadtatva, állatkerthez, gyerekeimnek, neveltetésre, édesanyámmal, szabadabban, lehetőségem, hivatalosan, születésére, feleségével, gyerekekkel, neveltetést, valóságshow, részletekre, összeraktam, segítségére, kaliforniai, felnyitotta, királyi családban, interjúban újra, brit monarchiába, húszas éveim, történelem megismétli, üzleti modellt, része lenni, tudta nélkül, valóságshow főszereplője, sussexi herceg, szigorú neveltetés, neveltetést illeti, gyerekkori traumákat, húszas évei, terápia felnyitotta, monarchia rabja, MÁSFÉL ÉVTIZEDE TERVEZTE, HARRY HERCEG, Meghan Markle-lel, Carrey Truman Show, Daily Mail,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Gaál Viktor gondolata  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Palóc Grand Canyon  Különös!  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sokkal bölcsebb a természet,  Gaál Viktor gondolata  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Bella István: Zsoltár  William Shakespeare idézet  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Szép estét  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Jó éjt  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  A keserű igazság  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Esti kép  Facebookon kaptam  A végzet az  Zilahy Lajos gondolata  Mindenünk, amink van, amit sze...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Esti kép  Becsüld meg azt amid van,...  Ázzal aki csak szép  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Fodor Ákos költő,  Messziről jött ember  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Alvó cica  A fák lelke  Esti kép  Környezetvédelem  Környezetvédelem 
Bejegyzés Címkék
királyi családban, interjúban újra, brit monarchiába, húszas éveim, történelem megismétli, üzleti modellt, része lenni, tudta nélkül, valóságshow főszereplője, sussexi herceg, szigorú neveltetés, neveltetést illeti, gyerekkori traumákat, húszas évei, terápia felnyitotta, monarchia rabja, rossz nyelvek, királyi család, herceg szavaitól, régi munkáikról, családjától &#8211, megtapasztalnom, fellélegezhetek, megszólaltatott, megismerkedett, természetesen, állapodhatnék, rádöbbentette, felháborodott, belerakhatom, főszereplője, gyerekkorról, panaszkodást, változtatnék, problémákról, szabadulását, beszélgettek, összefüggést, hasonlította, elragadtatva, állatkerthez, gyerekeimnek, neveltetésre, édesanyámmal, szabadabban, lehetőségem, hivatalosan, születésére, feleségével, gyerekekkel, neveltetést, valóságshow, részletekre, összeraktam, segítségére, kaliforniai, felnyitotta, változtatni, javaslatára, otthonukban, gondolkodni, családjától, eltávolodik, monarchiába, interjújára, vélekedett, gyerekkori, bennfentes, biciklizni, internetes, hibájukból, hibáztatja, megismétli, belerúgott, szabadulok, cselekedni, feleséggel, munkáikról, interjúban, történelem, irányítást, ugyanilyen, hibáztatok, forrásokat, nevelésben, vigyorogni, megromlott, kapcsolata, megszokott, szenvedett, neveltetés, családban, vezethető, mutogatni, öröklődik, háttérben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6856
  • e Hét: 26675
  • e Hónap: 66496
  • e Év: 244371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.